Het Beste voor uw gezondheid

Heeft u last van pijnklachten en/of bewegingsproblemen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren therapeuten geven u graag advies en de juiste behandeling.

 

uw krijgt hier een overzicht van onze behandelmogelijkheden

Mogelijke behandelingen

Fysiotherapie - Algemene Fysiotherapie. Met ons weer fit worden. Of na rehabilitatie, ziekten of ongelukken. Met onze oefeningen en adviezen zorgen wij dat u snel weer beter kunt bewegen. 

 

Dry Needling - Dry Needling is een effectieve techniek voor het behandelen van pijnklachten, met name spierpijnklachten en alles wat daarmee samenhangt. Ook bij moeilijke klachten en al lang bestaande klachten kunnen wij vaak nog wat betekenen

 

Laser - Dit is een behandelingsmethode waarbij de weefsels behandeld worden met laserlicht. Laser therapie wordt aangewend om de genezing te versnellen, de kwaliteit en elasticiteit van het herstellende weefsel te verbeteren, ontstekingsreacties te verminderen en pijn te bestrijden. Ook artrose en hernia zijn goed te behandelen met onze laser.

 

Andullatietherapie - Als je last hebt van chronische pijnklachten kan Andullatie therapie je helpen deze klachten te verminderen. Bij deze therapie lig je op een speciaal andullatiematras en krijg je gedurende 15-30 minuten een programma van wisselende, pulserende trillingen. Dit wordt gecombineerd met de warmte van een ingebouwde infrarood lamp. Zo verminderen diverse pijnklachten van gewrichten, spieren en botten. De trillingen stimuleren namelijk de doorbloeding van het lichaam tot in de haarvaten en de infraroodwarmte verzacht verkrampte spieren en vermindert pijn en ontstekingen. 

 

Elektrotherapie- Is een pijnloze behandeling. Wij gebruiken elektrotherapie met elektroden bij zwellingen en acute ontstekingen en elektrotherapie in combinatie met dry needling ter stimulatie bij bijvoorbeeld verlammingen.

 

Manuele Therapie - De manueel-therapeut richt zich op gewrichtproblemen en het verbeteren van uw lichaamshouding en bewegingen in het algemeen en in het bijzonder van de wervelkolom.

 

Taping - Taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Bij Hooikoorts is taping een goede oplossing om uw klachten te verminderen.

 

Cupping - Deze techniek wordt gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de acupressuurpunten van het lichaam te behandelen waardoor pijnen worden verzacht en allerlei ziektes worden bestreden. Cupping wordt onder andere ook ondersteunend bij fascienbehandelingen gebruikt.

uw heeft nog vragen over onze therapiemogelijkheden?

Wat uw van ons kunt verwachten 

  • Screening, intake en onderzoek
  • Na klinische redenatie komen wij tot een specifiek fysiotherapeutische diagnose, op basis waarvan therapeutische en/of preventieve interventies worden bepaald en uitgevoerd.
  • Uitwerking van een behandelplan
  • Tussentijdse evaluatie
     

Maak een afspraak via telefoon 0545-224083 of neem direct contact op met behulp van het contactformulier

Het LAATSTE NIEUWS

Zwemmen bij 't Timpke

Contact opnemen

Telefoonnummer

 0545 - 22 40 83

 

Of gebruik het

contactformulier

 

 

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Centrum Dry Needling BV

Anrufen

E-Mail

Anfahrt