Andulatietherapie

Als je last hebt van chronische pijnklachten kan Andulatie therapie je helpen deze klachten te verminderen. Bij deze therapie lig je op een speciaal andulatiematras en krijg je gedurende 15-30 minuten een programma van wisselende, pulserende trillingen. Dit wordt gecombineerd met de warmte van een ingebouwde infrarood lamp. Zo verminderen diverse pijnklachten van gewrichten, spieren en botten. De trillingen stimuleren namelijk de doorbloeding van het lichaam tot in de haarvaten en de infraroodwarmte verzacht verkrampte spieren en vermindert pijn en ontstekingen. 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Vooral de ontspanning in het lichaam en het rustgevende effect veroorzaakt bij 84% van de behandelde patiënten een duidelijke vermindering van klachten.

  • Behandelbaar zijn de onderstaande klachten:
  • Chronische pijn als gevolg van verschillende oorzaken
  • Herstel na een zware inspanning bij (top)sporters
  • Osteoporose
  • Spierklachten, hoofdpijnklachten, gewrichtsklachten
  • Neurologische klachten

De Andulatie therapie is bewezen effectief te zijn bij het verlichten van uw symptomen, zoals pijn, spanningen en zwellingen, door stimulatie van het lymfesysteem.

 

Andulatie therapie iets voor jou?

Als aanvulling op de huidige behandelvormen kun je terecht voor andulatie therapie bij Centrum Dry Needling. Als je denkt dat andullatie therapie jou kan helpen of wil je meer informatie over deze therapie, dan kun je contact opnemen via 0545-224083.

 

 

Het LAATSTE NIEUWS

Lasertherapie voor kalknagels 

 

Zwemmen bij 't Timpke

 

Vacature Fysiotherapeut

Contact opnemen

Tel:  0545 - 22 40 83

E-mail: info@centrumdryneedling.nl

Of gebruik het contactformulier

 

 

Druckversion | Sitemap
© Centrum Dry Needling & Fysiotherapie BV

Anrufen

E-Mail

Anfahrt